Home > Printix > Een printer installeren vanuit Printix
Een printer installeren vanuit Printix
print icon

Let op: deze handleiding werkt ALLEEN als u zich op hetzelfde netwerk begeeft als waar de printer in kwestie is aangesloten.

Stap 1: Klik rechts in de taakbalk op het Printix logo.

Stap 2: Klik op Printers:

Stap 3: Selecteer in het scherm dat verschijnt de juiste printer en klik op Toevoegen.

De printer is doorgaans binnen enkele seconden geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Let bij het afdrukken op dat u de juiste printer selecteert.