Home > SharePoint Online > Bestanden en samenwerken > Bestanden in een documentbibliotheek maken en delen
Bestanden in een documentbibliotheek maken en delen
print icon

Onderstaand artikel is afkomstig van Microsoft en automatisch vertaal in het Nederlands. Bekijk het originele artikel hier.

Probeer het zelf

Maak in een Microsoft SharePoint-documentbibliotheek een nieuw bestand, upload een eigen bestand en deel het met anderen.

Een bestand maken

1. Als u een nieuw bestand wilt maken, selecteert u Nieuw en kiest u het gewenste bestandstype.

2. Wanneer het nieuwe bestand in uw browser wordt geopend, kunt u tekst, afbeeldingen en meer toevoegen aan uw bestand, en wordt het automatisch opgeslagen in de documentbibliotheek.

3. Selecteer pijl-omlaag naast de bestandsnaam om de naam van het bestand te wijzigen of selecteer de sitenaam om het nieuwe bestand in de documentbibliotheek te zien.

Een bestand uploaden

Selecteer het bestand dat u wilt gebruiken op uw computer en sleep het naar de documentbibliotheek.