You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Home > Telefonie & VoIP > Gigaset > Een gesprek doorverbinden (Gigaset S700H)
Een gesprek doorverbinden (Gigaset S700H)
print icon

Doorverbinden

Zodra je een gesprek hebt ontvangen, kun je deze doorverbinden met een ander toestel. Het is mogelijk om door te verbinden naar interne nummers (bijvoorbeeld 200, 201 etc.) of naar externe nummers (mobiele of vaste nummers).

Het is mogelijk om door te verbinden met ruggespraak (dan krijg je de andere kant eerst aan de lijn) of om deze blind door te verbinden (je zet het gesprek direct door naar het andere toestel).

Met ruggespraak

Tijdens het ingekomen gesprek druk je op de sterretje toets   en vul je het te bellen nummer in.

Voorbeeld 1: je ontvangt een gesprek, je wilt deze doorverbinden met je collega met toestelnummer 231. Tijdens het gesprek drukt op de sterretje toets en drukt op 231 (op de telefoon: *231).

Voorbeeld 2: je ontvangt een gesprek, maar je collega is net de deur uit. Je wilt het gesprek doorverbinden met zijn of haar mobiele telefoon. Tijdens het gesprek druk je op sterretje en vul je het 06-nummer in (op de telefoon: *0698127645).

Zonder ruggespraak

Tijdens het ingekomen gesprek druk je op de hekje toets  Hekje Gigaset en vul je het te bellen nummer in.

Voorbeeld 1: je ontvangt een gesprek, je wilt deze doorverbinden met je collega met toestelnummer 231. Tijdens het gesprek drukt op de hekje toets en drukt op 231 (op de telefoon: #231).

Voorbeeld 2: je ontvangt een gesprek, maar je collega is net de deur uit. Je wilt het gesprek doorverbinden met zijn of haar mobiele telefoon. Tijdens het gesprek drukt je op hekje en vul je het 06-nummer in (op de telefoon: #0698127645).

Feedback
0 van 0 vond dit nuttig

scroll naar boven pictogram