Home > Windows 10 en 11 > Windows 10 (algemeen) > Hulp op afstand met Quick Assist
Hulp op afstand met Quick Assist
print icon

Inleiding

Quick Assist is een Windows-applicatie, waarmee een vertrouwd persoon uw computer op afstand kan besturen en helpen bij het oplossen van een probleem. Deze applicatie zit standaard in Windows ingebouwd en is

Stap 1

Klik op de ‘Start’ knop links onderin en typ in de zoekbalk ‘Quick Assist’ en klik vervolgens op het icoon genaamd Quick Assist

Stap 2

Bij Assistentie krijgen vult u de beveiligingscode in die u van de hulpverlener heeft ontvangen en klikt u vervolgens op Verzenden.

Stap 3

Klik vervolgens op ‘Besturing toestaan’ in de balk boven in het scherm om de hulpverlener toegang te geven om de muis over te nemen.

De sessie voor hulp op afstand is nu actief.