You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Home > Office Forms > Office Forms dupliceren of verhuizen
Office Forms dupliceren of verhuizen
print icon

Inleiding

Als u de door u gemaakte Office Forms ter beschikking wilt stellen aan een collega of ander persoon óf juist voor uzelf wilt dupliceren na een migratie naar een ander systeem kunt u van uw Office Formulier een dupliceerlink maken zodat u of de ontvanger het formulier elders kunt dupliceren. Let op: alléén het formulier wordt overgezet. De responsdata die reeds is verzameld wordt hierin niet meegenomen. 

 

Stap 1

Ga naar https://forms.office.com en log in met uw bestaande account. Klik vervolgens het formulier in kwestie aan (onderstaande handelingen moeten per formulier worden uitgevoerd).

 

Stap 2

Klik op de drie puntje “...” aan de rechterzijde van het scherm en vervolgens op “Samenwerken of dupliceren”:

 

 

Stap 3

Klik onder het kopje "Delen als sjabloon" op de link "Koppeling ophalen voor dupliceren". Kopieer de gegenereerde link en sla deze op in een e-mail, document of notitieblok en zorg dat u deze op slaat zodat u deze later (in geval van een migratie) nog beschikbaar heeft. U kunt de link ook naar een collega toesturen.

 

 

Stap 4

Het formulier weer aanmaken (in een ander account) verloopt door de gegenereerde link te kopiëren of aan te klikken en te klikken op “Dupliceren”. Het formulier wordt dan in het nieuwe account opnieuw aangemaakt en gedupliceerd op basis van het origineel.

 

Wilt u ook de resultaten van het formulier bewaren? Exporteer deze dan naar Excel. U kunt deze niet aan het nieuw gedupliceerde formulier koppelen. 

 

Feedback
0 van 1 vond dit nuttig

scroll naar boven pictogram