Home > SharePoint Online > Bestanden en samenwerken > SharePoint op smartphone en tablet
SharePoint op smartphone en tablet
print icon

Probeer het zelf!

Met de mobiele SharePoint-app voor iOS en Android kunt u contact houden met het nieuws, de sites en belangrijke koppelingen van uw team, zelfs wanneer u onderweg bent.

Tabblad Zoeken

• Snelle toegang: Bekijk de meest recente inhoud en personen.

• Vaak bezochte websites: Vind veelgebruikte sites.

• Personen: Bekijk de personen met wie u werkt.

• Recente bestanden: Open uw recente bestanden.

• Aanbevolen koppelingen: Bekijk belangrijke koppelingen die zijn ingesteld door uw organisatie.

Zoekbalk

• Voer een zoekterm in om te zoeken naar personen, bestanden, nieuwsberichten of sites.

Tabblad Nieuws

Op het tabblad nieuws kunt u voorbeelden bekijken van de laatste nieuwsberichten van uw team.

• Tik op een voorbeeld om het volledige nieuwsbericht te lezen, te kijken hoeveel vind-ik-leuks en weergaven er zijn en uw eigen opmerkingen toe te voegen.

• Tik op het pictogram Bladwijzer bovenaan een nieuwsbericht of op een moderne pagina om het op te slaan.

Tabblad Ik

Op het tabblad ik</c0> kunt u uw opgeslagen inhoud vinden of uw profiel weergeven.

• Tik op recent om te zoeken in uw recente items.

• Tik op het tabblad Opgeslagen om de nieuwsberichten, pagina's en bestanden weer te geven die u hebt opgeslagen en opzijgezet.