You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Home > Outlook Online > Outlook en e-mail > Een e-mailhandtekening instellen
Een e-mailhandtekening instellen
print icon

Inleiding

 

Het instellen van een e-mailhandtekening zorgt ervoor dat onder ieder bericht dat u verstuurt automatisch uw naam, titel en/of contactgegevens kunnen worden geplaatst. Tevens kunt u indien gewenst een afbeelding (bijvoorbeeld het organisatielogo) toevoegen.

 

 

Stap 1

Nadat u bent ingelogd in Outlook Online klikt u aan de rechter bovenzijde van het scherm op het tandwielicoon en vervolgens onderaan het menu op ‘Alle Outlook-instellingen weergeven‘.

 

 

Stap 2

Klik op het menu-item ‘Opstellen en beantwoorden‘. Bovenaan het scherm heeft u de mogelijkheid om in het grote tekstvak de gewenste handtekening vorm te geven. U kunt gebruikmaken van alle bekende stijlelementen zoals tekst, kleur, links en afbeeldingen.

Selecteer zodra u klaar bent één of beide opties voor het automatisch toevoegen van uw handtekening aan ieder bericht en/of reactie en klik onderaan het scherm op Opslaan.

 

 

TIP

Plaats bovenaan uw handtekening ook gelijk uw afsluiting (bijv. Hoogachtend, met vriendelijke groet, kind regards, etc.) zodat u dit niet bij ieder bericht meer handmatig hoeft te typen.

 

Feedback
0 van 0 vond dit nuttig

scroll naar boven pictogram