Home > To Do > To-Do, Planner en Outlook
To-Do, Planner en Outlook
print icon

To-Do en Planner

Office 365 beschikt al wat langer over de functionaliteit van Planner (TIP: ga eens naar https://tasks.office.com) en is ook een functie om taken en lijsten te maken, maar dan in groepsverband. De taken die in Planner aan je toegewezen zijn kun je nu automatisch laten toevoegen aan To Do. Dat is handig, want in Planner wijzen anderen taken aan u toe die u vervolgens in To Do zelf kunt inplannen in uw persoonlijke planning.

Je herkent die taken aan de lijst “Toegewezen aan mij

Mist u deze lijst? Klik dan aan de linker bovenzijde van het scherm op het tandwielicoon en vervolgens op To-Do instellingen.

In het scherm dat nu verschijnt scrollt u naar beneden tot u bij de sectie ‘Verbonden apps’ komt. Schakel hier de app Planner in.

To-Do en Outlook

Als u werkt met de ‘markeringen’ (ookwel vlaggetjes genoemd) in Outlook Online of Microsoft Outlook worden deze in Outlook als taak gemarkeerd. De integratie met To-Do zorgt ervoor dat ook deze taken in het persoonlijke To-Do overzicht geïntegreerd worden. Deze lijst heet “Gemarkeerde berichten” in To-Do.

Mist u deze lijst? Klik dan aan de linker bovenzijde van het scherm op het tandwielicoon en vervolgens op To-Do instellingen.

In het scherm dat nu verschijnt scrollt u naar beneden tot u bij de sectie ‘Verbonden apps’ komt. Schakel hier de app E-mail met vlag in.