You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Home > Outlook Online > Outlook en e-mail > Prioriteit en overige berichten
Prioriteit en overige berichten
print icon

Inleiding

Outlook Online analyseert uw ‘leesgedrag’ binnen uw postvak. Dat wil zeggen dat berichten die bijvoorbeeld ongeopend worden verwijderd of lange tijd niet worden gelezen op termijn als ‘overige berichten’ worden beschouwd. Deze berichten worden door het systeem als niet urgent beschouwd en daarom onder een ander tabblad in uw postvak getoond. Dit kan u helpen hoofd- en bijzaken makkelijker te scheiden. Het is echter ook mogelijk deze functie uit te schakelen als u hier geen behoefte aan heeft.

 

Stap 1

Nadat u bent ingelogd in Outlook Online ziet u aan de bovenzijde van uw postvak IN een onderverdeling tussen twee tabbladen: Prioriteit en Overige. De eerste bevat alle reguliere berichten. De laatste bevat berichten waarvan Outlook Online heeft bepaald dat deze minder urgent of belangrijk zijn. Enerzijds op basis van uw leesgedrag, anderzijds op basis van marketingtermen als nieuwsbrief, update, etc.


Stap 2

Indien u geen behoefte heeft aan deze functie kunt u deze eenvoudig uitschakelen door aan de rechter bovenzijde van het scherm op het tandwielicoon te klikken en vervolgens in het uitklapmenu de schakelaar achter Postvak IN met prioriteit uit te schakelen.


 

 
Feedback
0 van 0 vond dit nuttig

scroll naar boven pictogram