You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Home > Outlook Online > Outlook en e-mail > Mappen en favorieten
Mappen en favorieten
print icon

Inleiding

Het gebruik van mappen kunnen het indelen en organiseren van uw berichten (zowel ontvangen als verzonden) vereenvoudigen en zorgen dat u overzicht houdt. Hoe u dit wenst in te delen kunt u zelf bepalen. Veelvoorkomende voorbeelden zijn mappen per contactpersoon, per klant, per locatie of per afdeling. Het is ook mogelijk om mappen ín mappen (zogenaamde submappen) te gebruiken om een diepere mappenstructuur te gebruiken.

 

Stap 1

Nadat u bent ingelogd in Outlook Online bepaalt u waar u een nieuwe map wilt aanmaken. Dit kan een nieuwe hoofdmap zijn (op hetzelfde niveau als Postvak IN, Verzonden items, etc.) of een submap zijn (bijv. ónder Postvak IN). Voor het maken van een nieuwe hoofdmap klikt u met de rechtermuisknop op ‘Mappen‘ en vervolgens op ‘Nieuwe map maken‘. Voor een submap klikt u met de rechtermuisknop op de gewenste map waaronder u deze wilt aanmaken.

 

 

Stap 2

In het tekstveld dat verschijnt voert u de gewenste naam in van de nieuwe map.

TIP: U kunt indien gewenst ook gelijk een submap aanmaken door wederom met de rechtermuisknop op de nieuwe map te klikken en op ‘Nieuwe submap maken‘ te klikken.

 

 

Stap 3

Zodra de map is aangemaakt kan deze gebruikt worden om berichten naartoe te slepen. Dit kunt u eenvoudig doen door berichten  uit andere mappen (bijv. Postvak IN) met ingedrukte muisknop te slepen naar de gewenste map.

 

Feedback
0 van 0 vond dit nuttig

scroll naar boven pictogram