Home > Printix > Een printer toevoegen met Printix
Een printer toevoegen met Printix
print icon

Printers toevoegen via de Printix Client voor Windows

1. Selecteer de pijl naast het meldingencentrum op de taakbalk.

2. Klik op het Printix Client  icoon. (Als deze er niet is neemt u contact op met uw ICT-er om de software te laten installeren.

3. Het Printix menu verschijnt.

4. Selecteer Printers…

5. Selecteer de printers die u wenst te installeren. Als er veel printers zijn om uit te kiezen, kun je zoeken naar de specifieke printer met het volgende icoon:

1. Selecteer Toevoegen.

2. Na de installatie worden printers aangegeven als Geïnstalleerd , of als Error  (installatie mislukt)

3. Klik op Finish.

Printers toevoegen via de Printix Client voor Mac

1. Op de menu balk klik je op het Printix Client  icoon.
    Als deze er niet is, Neem contact op met support om de client te laten installeren.

2. Het Printix Client menu verschijnt.

3. Selecteer Printers…

4. Selecteer de printers die u wenst te installeren.
    Als er veel printers zijn om uit te kiezen, kun je zoeken naar de specifieke printer
    De zoekopdracht is niet gevoelig voor hoofdlettergebruik.

1. Selecteer Toevoegen.

2. Na de installatie worden printers aangegeven als Geïnstalleerd , of als Error  (installatie mislukt)

3. Klik op Finish.