Home > Printix > Aanmelden bij Printix met uw account voor werk en school
Aanmelden bij Printix met uw account voor werk en school
print icon

Wanneer u de app voor Printix voor het eerst gebruikt, kan het zijn dat u moet inloggen.

Normaliter gebeurt dit automatisch met het account waarmee u inlogt op Windows, maar om verschillende redenen kan dit niet werken.

In dat geval doorloopt u onderstaande stappen.

Open de Printix app

rechts onderin uw systeemvak dubbelklikt u op het Printix logo.

Aanmelden met Microsoft

Als u Aanmelden met Microsoft ziet, selecteert u dit en meldt u zich aan met uw Microsoft-werk- of schoolaccount.

•    Automatische registratie van de gebruiker gebeurt de eerste keer dat de gebruiker zich aanmeldt met Microsoft bij Printix.
•    Eenmalige aanmelding (SSO) bij Printix met het Microsoft-account van gebruikers.
•    Automatisch aanmelden bij Printix Client op Azure AD is gekoppeld aan Windows 10- en Windows 11-computers.
•    Werkt met Windows-edities: Pro, Enterprise en Education. Microsoft biedt geen ondersteuning voor Azure AD Join op de Home-edities.
•    Automatisch aanmelden bij Printix Client op Azure AD is toegevoegd aan Windows Server 2016, 2019 en 2022.